Насловна  |  Актуелно  |  Медијски конкурси - пројектно суфинансирање  |  Покрајински секретаријат расподелио више од шест милиона динара за медијске пројекте
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Медијски конкурси - пројектно суфинансирање

01. 10. 2017.

Извор: УНС

Покрајински секретаријат расподелио више од шест милиона динара за медијске пројекте

На последња два конкурса Покрајинског секретаријата за културу, јавно информисање и односе с верским заједницама, за суфинансирање медијских пројеката расподељено је више од 6.000.000 динара.

Покрајински секретаријат за културу у јулу је други пут ове године расписао конкурс за суфинансирање пројеката производње медијских садржаја на језицима националних мањина и конкурс за суфинансирање медијских пројеката из области јавног информисања осетљивих група.

Пројектима пријављеним на конкурс за суфинансирање пројеката на језицима националних мањина додељено је 3.700.000 динара, a новац је одобрен за 31 пројекат. У решењу о расподели средстава по овом конкурсу, објављеном у септембру, наводи се да средства нису одобрена за 15 медијских пројеката.

На Конкурсу за суфинансирање медијских пројеката из области јавног информисања осетљивих група додељено је 2.500.000 динара, колико је и предвиђено на овом конкурсу. Од укупно пријављених 12 медијских пројеката на овом конкурсу, средства су одобрена за њих 9.

Текст је настао у оквиру пројекта који је подржало Министарство културе и информисања. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси