Насловна  |  Актуелно  |  Медијски конкурси - пројектно суфинансирање  |  За суфинасирање медијских пројеката од јавног значаја конкурсало девет медија
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Медијски конкурси - пројектно суфинансирање

28. 02. 2018.

Извор: Бета

За суфинасирање медијских пројеката од јавног значаја конкурсало девет медија

Петровац на Млави донео је решење о расподели новца из буџета за суфинансирање пројеката од јавног значаја у области јавног информисања.

На основу тог решења расподељено је пет милиона динара за девет медија.

У одлуци комисије и решењу општинског већа нису наведени називи пројеката којима су медији и организације конкурисали. Медији су конкурисали са 26 пројеката, навео је Радио Бум 93.

Након Жагубице, и Петровац на Млави је у Браничевском округу донео решење о расподели новца из буџета за суфинансирање медијских пројеката од јавног интереса.

Средства која су медијима додељена у Петровцу крећу се од 100.000 до 2,2 милиона динара.Највише новца припало је Млава медији, односно РТВ Млава из Петровца која је добила 44 одсто новца од укупног буџета.

Након тог медија, највише новца је припало РТВ Хомоље из Жагубице - 1,2 милиона динара.

У предлогу комисије и решењу општинског већа нису наведени називи пројеката којима се конкурисало у овој години, већ само називи правних субјеката и износи новца.

У Петровцу на Млави су у комисији су биле две особе које су представљене као чланови УНС-а из Неготина, Драгиша Радуловић и Радомир Милошевић. Ова два члана су раније ове године били изабрани и у комисију у општини Жагубица.

Трећи члан комисије Саша Тодоровић из Књажевца, у Петровцу на Млави представљен као члан УНС-а.

Коментари (1)

Остави коментар
сре

28.02.

2018.

Skeptik [нерегистровани] у 10:18

UNS ovi kadrovi

У Петровцу на Млави су у комисији су биле две особе које су представљене као чланови УНС-а из Неготина, Драгиша Радуловић и Радомир Милошевић. Ова два члана су раније ове године били изабрани и у комисију у општини Жагубица.

Ima li UNS i druge članove. Ovi predstavljeni kao pripadnici nisu u komisije ušli na PREDLOG udruženja, tako da ne treba da ćutite vi iz UNS dajte neko svoje tumačenje. Viđenje, kako to nazovete biće dobro jer ovako baš i ne ostavljate utisak, da se zna.

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси