Насловна  |  Актуелно  |  Медијски конкурси  |  Васић: Повећан износ за суфинасирање медијских пројеката
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Медијски конкурси

01. 01. 2019.

Аутор: З. Панић Извор: Данас

Васић: Повећан износ за суфинасирање медијских пројеката

Градоначелник Пирота Владан Васић са својим сарадницима приредио је данас традиционални новoгодишњи пријем за представнике локалних медија, дописнике регионалних и националних медија и дописништва РТС-а.

Васић је том приликом, уз честитке за Нову годину, рекао да су медији у Пироту добро пратили догађаје у Пироту у току 2018. године.

„У Градској управи смо увек отворени према медијима и на увид смо медијима стављали битне информације и догађаје за грађане. Током 2018. године било је лепих догађаја, била је и то и година јубилеја- 140. годишњица од Берлинског конгреса и стота годишњица од завршетка Првог светског рата. Реализовали смо бројне пројекте. Поред осталих, проширили смо Kеј новим садницама, реконструсали смо средњевековну тврђаву Kале, симбол града, јавна предузећа су успешно пословала, завршава се Kоридор 10…“, рекао је Васић. Он је додао да очекујем да и 2019. година буде успешана.

„Очекујемо да се у наредној години побољша статус запослених у медијима. За наредну годину кад је реч о медијима повећали смо износ за суфинансираје медијских пројеката. За медијске пројекте из градског буџета издвојили смо 25,5 милиона динара“, рекао је Васић.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси