Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Медијски конкурси - пројектно суфинансирање

12. 06. 2019.

Извор: А. Ровчанин

Конкурс за овогодишњу новчану помоћ медијским пројектима

Нова Варош финансира и Београђане

Председник Општине у Новој Вароши Радосав Васиљевић је потписао решење о расподели 4,8 милиона динара који су из локалне касе намењени овогодишњем суфинансирању медијских пројеката у граду на падинама Златара.

Комисија коју су чинили Марија Алар из Крушевца, Марко Иванић из Сремске Каменице и Марија Обрадовић из Београда је чак 1.400.000 динара доделила пројекту овдашњих "Варошких новина". ТВ Златар може да рачуна на пола милиона, док ће Радио Златар добити 300.000.

Ту су и ТВ Прибој (милион), ужичка ТВ Пет (500.000), пријепољска ПП медија (400.000), чачански "Глас Западне Србије" (350.000), те београдски дневни лист "Информер" са 100.000 динара, колико ће добити и информативни портал "Српског телеграфа". И Студио Б из Београда ће из нововарошке касе добити 150.000 динара - за реализацију пројекта под називом "Водич кроз дијабетес".

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси