Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Вучић: Реч је само о обичним проверама медија и НВО, нико их не дира
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

30. 07. 2020.

Извор: Бета

Вучић: Реч је само о обичним проверама медија и НВО, нико их не дира

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да иницијатива Управе за спречавање прања новца представља "најобичнију проверу" и да није реч ни о каквом притиску на цивилни сектор и медије

На конференцији за новинаре у Председништву, Вучић је рекао да је веома важно да цивилни сектор буде јак и да постоји однос поштовања са државом, али да је веома важно и да закони важе за све и да нико не сме да буде изнад закона.

"Није реч о било чему посебном, него о најобичнијим проверама. Али увек је политика у питању. Да дигнемо дреку како смо угрожени па ћемо да добијемо нешто више пара од донатора. И то је тако 30 година", рекао је он.

Вучић је рекао да "их нико не дира" и да сви могу да говоре о свакој теми шта год желе.

Он је додао да се никада није ни упознао са првим човеком Управе за спречавање прања новца, осим можда на неком пријему, и да га је јутрос чак позвао и један министар да га пита зашто је на списку.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси