Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Даниел Пинтер претио уреднику геј магазина Оптимист
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

11. 08. 2020.

Извор: GayEcho

Даниел Пинтер претио уреднику геј магазина Оптимист

Данас у 7.30 ујутру на имејл адресу редакције стигла је претећа порука уреднику геј магазина Предрага Аздејковића коју је послао Даниел Пинтер, некадашњи радник РТВ и транс-активиста:

„Предраже Аздејковићу, објавићеш ми интервју, или ћу овде у Бечу показати доказе о твојим педофилским склоностима. Бирај шта ти више одговара. Даниел“

Против Пинтера је 11. јануара 2016. године подигнута оптужница да је каменом разбио стакло на улазу у зграду РТВ, где је некада радио као спикер и начинио материјалну штету у износу од 20 хиљада динара. Пинтер касније напушта земљу и од тада је боравио у Холандији, Мађарској и сада у Аустрији где се бави секс радом као трансвестит.

„Пинтер нам је у више наврата форвардовао интервјуе и изјаве које је давао и захтевао да их објавимо, што смо ми одбијали јер су изјаве биле пуне мржње и клевета према особама које је у том тренутку таргетирао. Ето сада сам на ред дошао и ја. Живимо у времену када истина више није важна и да свако преко друштвених мрежа може да износи лаж и клевете и док дођете до правде ваша репутација је уништена“, изјавио је Предраг Аздејковић за GayEcho.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси