Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Ново признање за "Политику онлајн"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

03. 02. 2009.

Извор: Политика

Ново признање за "Политику онлајн"

Стручни месечник „ПЦ Прес” је по дванаести пут у великој годишњој анализи домаћих веб сајтова прогласио најбоље, који ће добити традиционалну маркицу квалитета „Топ 50”.

 „Политика онлајн” је трећу годину узастопно добила ово угледно признање, уз образложење: „’Политика’ се није либила експериментисања на свом сајту, па су нуђене разне форме дистрибуције информација, уз плаћање и без њега, да би стигли до концепције једноставно = савршено. Обезбеђен је приступ практично комплетном штампаном издању, формирани су форуми и анкете, а реаговања и коментари читалаца су озбиљнији него на сличним сајтовима... баш као и сам лист ’Политика’”.

Награђени сајтови су разврстани у категорије: информације, забава, авантуризам и спорт, култура, друштво, огласи, е-куповина, технологија и сервиси, а међу сајтовима који су добили ово признање су и б92.нет, блиц.рс, Београд.рс, наслови.нет, планплус.рс, књизара.цом, растко.рс, хуманост.орг, мобилнисвет.цом и послови.инфостуд.цом. Комплетан текст са листом 50 најбољих домаћих сајтова можете прочитати на http://www.pcpress.rs/arhiva

На „Политикином” сајту су иначе недавно покренуте две нове рубрике: „Вести дана” и „Дебате” (http://www.politika.rs/debate) које пружају прилику да на најактуелније теме избором опција „за” и „против” поред аутора полемишу и читаоци.

Међу посетиоцима сајта је изузетно популаран и текст „Како преживети 2009” (http://www.politika.rs/preziveti2009), у којем су уредници и новинари „Политике” у једној сасвим новој форми дали своје савете за опстанак у овој кризној години.

Т.П.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси