Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Обезбеђење претило екипи ТВ Н1, компанија Асеко се извинила
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

24. 09. 2020.

Извор: Н1

Обезбеђење претило екипи ТВ Н1, компанија Асеко се извинила

Приликом покушаја снимања зграде компаније "Асеко" за потребе ТВ прилога, екипу Н1 напао је радник фирме која је ангажована на обезбеђењу тог објекта, уз ударање камере и отворене претње.

"Само дођете ту ко неки индијанци, мислите да ако су вас из Америке послали да можете да радите шта хоћете. Досадан си. Дођи у моју кућу упуцаћу те ко зеца још кад те видим одакле си дош'о", рекао је радник обезбеђења екипи Н1.

Поводом инцидента испред зграде у којој се налазе њене просторије, компанија Асеко упутила је извињење телевизији Н1.

"Радник обезбеђења који је онемогућио снимање зграде није запослен у нашој компанији, нити ангажован са наше стране. Жао нам је због наведене ситуације, поготово што као компанија не подржавамо ниједну врсту непрофесионалног и насилног понашања", поручују из компаније Асеко.

Подсетимо, потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић оставила је претходно на писарници Републичког јавног тужилаштва уговоре у којима се, како каже, види да је компанија "Асеко", у којој ради брат премијерке Ане Брнабић, Игор Брнабић добила 180 милиона динара за пројекат Канцеларије за ИТ управу која је у надлежности председнице Владе.

У реакцији фирма Асеко наводи да више од једне деценије послује са јавним сектором и има успешну сарадњу са више од 20 институција.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси