Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Кнежевић заступник "Ибарских"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

05. 02. 2009.

Извор: Вечерње новости

Кнежевић заступник "Ибарских"


КРАЉЕВО - После недавног раскида купопродајног уговора и поништења неуспеле приватизације „Ибарских новости“, Акцијски фонд је јуче именовао искусног банкарског стручњака, дипломираног економисту Зорана Кнежевића за заступника државног капитала у овом јавном информативном предузећу.

По именовању заступника, у „Ибарским новостима“ следи одржавање скупштине предузећа и избор органа управљања - управног одбора и директора и, уколико у међувремену не буде неких промена у поступку приватизације, припрема овог предузећа за нову продају - на берзи.

Краљевачке „Ибарске новости“, у чијем су саставу и истоимени недељни лист, радио и телевизија, са укупно 75 запослених, приватизовано је крајем 2007. године аукцијском продајом.

Предузеће је тада, за око милион евра, купио новосадски бизнисмен Остоја Тегелтија и то као „физичко лице“, али је после непуну годину дана и уплаћене једне рате, купац дигао руке од „информативног бизниса“ и - одустао од куповине.

Д. С.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси