Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Одложено рочиште за претње упућене новинарки Јелени Зорић
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

17. 09. 2021.

Аутор: Никола Крстић Извор: НУНС

Одложено рочиште за претње упућене новинарки Јелени Зорић

Данас није одржано рочиште у Палати правде, будући да се нису појавили ни окривљени Светислав Бојић, као ни оштећена новинарка Јелена Зорић.

Наиме, адвокатица окривљеног Кристина Павловић је рекла да „Бојић није присутан због болести детета које је данас примљено у болницу, а има 8 година, те је морао да му буде у пратњи“.

Подсетника ради, прво рочиште је било одржано 17. јуна због упућених претњи Јелени Зорић, бившкој новинарки телевизије Н1, од Светислава Бојића – адвоката Предрага Колувије, оптуженог да је на имању своје фирме „Јовањица“ узгајио више од тоне и по марихуане – који јој је 28. децембра 2020. пришао, док је радила свој новинарски посао заједно са сниматељем, и рекао: „Молим Вас будите прецизни у извештавању пошто је мој клијент Предраг Колувија поштен човек и велики верник, ево он мени каже кад сам ишао да га посетим ‘Зорићка ме уништава и растура њеним извештавањем, али се ја Богу молим за њено здравље, као што се молим и за здравље тужиоца Саше Дрецуна и овог што га је ухапсио, Слободана Миленковића’.“

Он је Јелени Зорић, између осталог, рекао и да није добро прошао „ко год се о Пеђу огрешио“. Већ дан касније, на истом месту након рочишта Предрагу Колувији, адвокат Бојић је поново пришао Јелени Зорић и рекао: „Замало да Пеђи данас буде укинут притвор, а Пеђа те је пуно, пуно поздравио.“

Следеће рочиште је заказано за 10. новембар ове године.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси