Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Мајданпек ће суфинансирати 10 медијских пројеката
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

01. 07. 2022.

Аутор: Ј.Б.К. Извор: Данас

Мајданпек ће суфинансирати 10 медијских пројеката

На овогодишњи конкурс за суфинансирање пројеката производње медијских садржаја на територији општине Мајданпек стигло је 26 пројеката. Са 6,788 милиона динара суфинанираће се десет пројеката.

Ове године је буџетом општине Мајданпек за суфинаснирање пројеката производње медијских садржаја опредељено седам милиона динара, два милиона више него претходне године.

Општинско веће је потврђујући предлог комисије за оцену пројеката за остваривање јавног интереса у области јавног информисања на територији општине Мајданпек у 2022. години, распоредило 6.788.600 динара за реализацију десет пројеката производње медијских садржаја.

Одобрена средства по појединачном пројекту износе од 305.000 до милион динара.

Као и годину дана раније средствима општинског буџета суфинансираће се реализација медијских пројеката Медија САЗ Београд, Штампе, радија и филма Бор, Сашка радија Мосна, ММ Бонед Бор, Радио телевизије Мајданпек, За медије и Савеза Срба из региона.

Осим њих одобрено је и суфинансирање пројекта медијских садржаја Туристичке агенције Ђердап Травел ДМЦ из Доњег Милановца и ТВ Транс из Неготина.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси