Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Хил: Жао ми је због губитка живота људи који су током бомбардовања РТС-а радили свој посао
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

12. 08. 2022.

Аутор: РТС Извор: РТС

Хил: Жао ми је због губитка живота људи који су током бомбардовања РТС-а радили свој посао

Амерички амбасадор Кристофер Хил посетио je Радио-телевизију Србије и обишао део зграде који је погођен у НАТО бомбардовању Југославије. У разговору за РТС, Хил је рекао да изражава жаљење због губитка живота људи који су радили свој посао.

Амбасадор Сједињених Америчких Држава Кристофер Хил је током посете РТС-у обишао део зграде који је погођен током НАТО бомбардовања

"Пре свега изразио бих жаљење због губитка живота људи који су радили свој посао овде у овом студију. Мене ово подсећа на једну тужну еру, еру лоших односа Србије са САД и земљама НАТО-а, али се надам да је то ера које људи могу да се сете и да онда покушају да пронађу бољу еру, боље односе са овим земљама и надам се да никада више нећемо видети нешто овако", рекао је Хил за РТС.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси