Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  РРА: сутра крај тв врачања
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

23. 03. 2009.

Извор: Прес

РРА: сутра крај тв врачања


Додатни двонедељни рок који је Савет РРА дао кабловским дистрибутерима да сасвојих програма скину садржаје магије, хороскопа и окултизма истекао је крајем прошле недеље. Међутим, на неким телевизијским каналима (читај ОБН и БН) у вечерњим часовима и даље се могу видети садржаји у којима се прориче, „тумачи“ хороскоп и „предвиђа“ будућност, а међу старим знанцима који ће сутра бити и дефинитивно „пензионисани“ налази се и чувени Милан Тарот Радоњић.

Горан Караџић, заменик председника Савета РРА, каже за Прес да је упознат са чињеницом да се после додатног мониторинга и даље емитују тумачи судбине, али додаје да ће тај проблем сигурно бити решен већ ове недеље.

- Велика већина кабловских дистрибутера укинула је такве садржаје - каже Караџић, и наставља: - У праву сте, има оних који то нису учинили и ту пре свега мислим на босанске телевизије ОБН и БН. Обиман је посао да се преконтролише 80 емитера који емитују око 48.000 канала. Ипак, потпун извештај Мониторинг службе је урађен и прослеђен је Савету РРА. Седница Савета је заказана за сутра, када ћемо донети одлуке и предузети адекватне мере. Од сутра би требало и дефинитивно да укинемо преостале станице са таквим садржајем -објашњава Караџић за Прес.

Н. М.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси