Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Жељко Митровић: Укидам „Задругу“ на препоруку Вучића
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

26. 05. 2023.

Аутор: Н1 Извор: Н1

Жељко Митровић: Укидам „Задругу“ на препоруку Вучића

На препоруку председника Србије Александра Вучића, донео сам одлуку да у најкраћем могућем року, не дужем од десетак дана, укинем ријалити програм “Задруга”, објавио је власник ТВ Пинк Жељко Митровић.

 

“Верујем да је јединство Србије и процена председника Републике, важнија од сваке врсте интереса Пинка и мог личног интереса”, објавио је Митровић на Твитеру.

Говорећи о ријалити програмима, председник Србије Александар Вучић рекао је вечерас да је „разговарао и са власником Пинка“.

„И замолио сам га и рекао му да један део грађана Србије сматра да ријалити није добра ствар и да ја знам какав је његов став и гледалаца Србије који то гледају, али то је била моја молба. Пре него што седнемо и разговарамо о томе. Замолио сам га пре него што се о томе разовара у оквиру РЕМ-а, замолио сам га да сам размотри могућност да то укине – да ли ће или неће, то ћемо да видимо“, навео је.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси