Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Mирела Митрић и Горан Ерор добитници новинарске награде Новосадског сајма „Петар Пера Давидовић”
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

29. 05. 2023.

Аутор: Јасна Бајшански Извор: Агропортал

Mирела Митрић и Горан Ерор добитници новинарске награде Новосадског сајма „Петар Пера Давидовић”

На 90. међународном пољопривредном сајму у Новом Саду, на Вечери шампиона, додељени су шампионски пехари, признања за најбоље у агробизнису, новинарска награда Новосадског сајма „Петар Пера Давидовић“ као и Велики шампионски пехар са титулом апсолутног лидера квалитета.

Новинарско признање „Петар Давидовић“ уручено је Мирели Митрић, уредници програма за пољопривреду у Радио телевизији Војводине.

Оваква награда у години великог јубилеја наше најстарије сајамске куће, према речима Митрићеве,  свакако јесте лична сатисфакција али, како је нагласила, без синергије тима нема ни у успеха у телевизијском новинарству.

                                                                         

   Мирела Митрић: (фото: снимак екрана РТВ)

 -Ову награду доживљам и као признање мојој медијској кући, Радио телевизији Војводине. Афирмисати Пољопривредни сајам, који свакако отвара широке хоризонте у аграрном бизнису на међународном нивоу, представља лепу страну новинарства јер упркос свим потешкоћама у овом сектору, Међународни пољоопривредни сајам доживљавам и као  истински празник, рекла је за Агропортал.рс Мирела Митрић.

Сем тога, Новосадски сајам уручио јој је и Диплому са посебним признањем за допринос развоју агробизниса.

Добитник новинарске награде Новосадског сајма „Петар Пера Давидовић” је и Горан Ерор, један од најталентованијих новинара и уредника млађе генерације Радио телевизије Војводине.

 -Награда је за мене велика част посебно јер је, од мог детињства, Пољопривредни сајам био највећи догађај на који сам долазио са својим родитељима. Још тада сам имао жељу да се некако укључим у активности ове највеће аграрне смотре у региону. Осим што извештавам са сајма као новинар РТВ-а ја сам и део тима Новосадског сајма јер модерирам велики број њихових догађаја – конференција, уручења признања, награда итд, рекао је Ерор за Агропортал.рс

Попут своје колегинице Миреле Митрић, нагласио је да ово признање припада и РТВ-у, посебно људима иза камера које гледаоци не виде.

 – Гледаоци виде само нас испред камера, а иза те слике стоји читав тим људи, додао је Горан Ерор.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси