Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Јединствен информативни простор у Врању
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

22. 04. 2009.

Извор: Политика

Јединствен информативни простор у Врању


Врање – Представници девет радио и ТВ станица из седам општина Пчињског округа договорили су се да потпишу уговор о сарадњи и формирају јединствени информативни простор на подручју југа Србије.

Уговор о сарадњи потписаће ТВ „Алди” из Прешева, РТВ „Босилеград” из Босилеграда, Радио „Голд” из Сурдулице, „Ема радио” из Бујановца, Радио „Искон” из Врања, „Независна ТВ 017” из Врања, РТВ „Спектри” из Бујановца, „Радио Трговиште” из Трговишта, „Радио Хан” из Владичиног Хана.

У првој фази сарадње емитери су се договорили да сваког радног дана заједничкој редакцији у врањском Медија центру, по утврђеној квоти, до 13 часова, шаљу од једне до три дневне актуелне вести. Најкасније до 13.30 часова сви емитери у систему добиће по 18 вести из свих седам општина Пчињског округа.

А. Д.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси