Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Где су коначни финансијски извештаји са Еуросонга и Беовизије
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

29. 04. 2009.

Извор: Данас

Где су коначни финансијски извештаји са Еуросонга и Беовизије


Отворено писмо Чедомира Петровића директору РТС-а Александру Тијанићу

Београд - Члан Програмског одбора Радиотелевизије Србије Чедомир Петровић упутио је писмо генералном директору јавног сервиса Србије Александру Тијанићу у коме захтева да му се достави концепт и сценарио пројекта „Србија по мери деце“, уговор који је склопљен између РТС-а и Европске агенције за реконструкцију у сарадњи с Уницеф-ом, детаљну предкалкулацију пројекта, структуру сарадника на реализацији серије, програмски синопсис емитованих епизода и план емитовања серије.

Такође, Петровић тражи од Тијанића да му достави и коначни финансијски извештај Евровизије за 2008. годину и Беовизије, која је одржана ове године.

„На основу писања Курира о наводном постојању и-мејла главног и одговорног уредника забавног програма РТС-а Сандре Шуше који је упутила Александру Тијанићу, тражим да ми се достави копија поменутог и-мејла у штампаној и електронској форми“, наводи се у писму.

Петровић од Тијанића захтева да му достави и доказ о расписивању конкурса за именовање руководиоца за корпоративни имиџ Радио-телевизије Србије, на основу којег је примљена на то место Ана Шуша, колика су месечна и сва друга примања Марије Бахри, саветнице генералног директора, као и за новинарке Верицу Брадић и и Бранку Невестић, али и да достави износе и структуру месечних примања за 2008. и за прва три месеца ове године.

Ј. Д.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси