Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Линчујемо, повољно
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

03. 10. 2013.

Аутор: Драгољуб Дража Петровић Извор: Данас

Линчујемо, повољно

Телевизија Пинк је свечано саопштила - пиплметарска истраживања говоре да је њихов феноменални програм у недељу потукао све рекорде гледаности забележене још од директног преноса искрцавања људи на Месец. Најгледаније су биле емисије „Фарма уживо“, „Недељно поподне са Леом Киш“ и - наравно - ексклузивни интервју са Великим Братом, познатијим под тајним именом А.В.

Док је „Утисак недеље“ са Ђиласом, емитован у исто време кад и „Вече са Великим Братом А.В.“ - обзнанио је Пинк - имао бедан рејтинг од 3,4 одсто, што ваљда треба да нам укаже да би Ђиласа на изборима за градоначелника глатко победили и Леа Киш, као и Пржуљ Мирослав, звани Лепи Мића (енгл: Беаутифул Мића), фаворит из сенке са Фарме.

То истовремено показује да Зорана Михајловић (СНС) нема никакве шансе у трци за градоначелника у поређењу са Леом Киш, Беаутифул Мићом & Великим Братом, јербо је и она гостовала у истој оној емисији са Ђиласом, коју нико није гледао, чак ни када се на Пинку завршио интервју са А.В., пошто је уследило узбудљиво избацивање са „Фарме“. Дакле, сада имамо чисту ситуацију - кандидат СНС за градоначелника Београда биће или Леа Киш или Лепи Мића. Па после нек неко каже да је лако бити политички аналитичар у Србији. Крвав је то лебац. А посебно ружичаст.

И тако је ових дана, док се на Битефу приказивао комад „Убити Зорана Ђинђића“, у српској ријалити реалности почела да се приказује представа „Убити Драгана Ђиласа“, у режији једне телевизије & неколико таблоида, медија у чијем заглављу би требало да пише: „Пре употребе консултујте се са својим лекаром или фармацеутом“.

Сазнајемо полако све дуго скриване тајне од националног значаја - рецимо, да се Ђилас управо разводи од друге жене, а - нећете веровати - пре друге већ се развео од прве. Можете мислити, сугеришу нам таблоиди, какав је то скот и кочничар „убрзаних европских интеграција“ (омиљена СНС флоскула), када се развео од жене која је највећи експерт за Европску унији у целој Србији. Што ће рећи - у његовом првом браку изгледа је зашкрипало око тога кад ће Србија добити датум. Те је та прва жена, уместо у Сигурну женску кућу, побегла од Ђиласа у Европску банку за обнову и развој.

А друга супруга, јелте, сугеришу нам слободни српски медији - није желела да живи у сенци Моста на Ади са све приступним саобраћајницама. На крају је рекла:

„Бирај, Драгане - или ја или Бус плус“. А Ђилас је изабрао Бус плус, јербо ваља зарадити за алиментацију. Један таблоид, наиме, тврди да друга жена у бракоразводној парници тражи осам милиона евра, а за који дан ћемо вероватно из истог извора сазнати да, сем тога, инсистира да јој као имовина стечена у браку припадне и пилон Моста на Ади. Уз патосирани таблоидни закључак: „А тај пилон припада свим грађанима Београда, не само Ђиласовој другој жени.“ Благодарећи истраживачком новинарству по систему: линчујемо Ђиласа, веома повољно, лајкујемо Вучића, екстра повољно - ускоро ће бити потпуно небитно да ли ће Ђиласов конкурент испред СНС на београдским изборима бити Лепи Мића, Жика Обретковић или Траволта из Борче Греде. Растуриће га чак и Неша Слина.

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси