Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  РРА препоручио СНС да повуче спот
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

24. 02. 2014.

Извор: Актер, Танјуг

РРА препоручио СНС да повуче спот

Савет РРА препоручио је СНС да повуче предизборни спот у којем се појављује више привредних друштава и компанија, између осталог, и компанија Делта Холдинг и то у законском року од 48 сати.

"Како не би дошло до нарушавања изборне кампање и самим тим неравноправне заступљености, Савет РРА сматра да повлачење спорног спота из емитовања Српска напредна странка треба да учини у што краћем року, који не би смео да буде дужи од 48 сати, како закон налаже", наведено је у саопштењу.

Савет РРА констатовао је да у овом тренутку постоји дисбаланс присуства изборних листа на програмима националних емитера и позива емитере да до краја предизборног циклуса исправе недостатке и обезбеде равноправну заступљеност.

Извештај о заступљености изборних листа у периоду од 29. јануара до 12. фебруара биће објављен је на сајту РРА, најављено је из те институције.

Компанија Делта Холдинг јуче је оценила да је у предизборном споту СНС у негативном контексту искоришћено име те фирме и затражила од надлежних институција да хитно предузму мере и заштите Компанију.

Потпредседник СНС Небојша Стефановић изјавио је јуче да га не би чудило да напредњацима, као и у кампањи на претходним изборима маја 2012. године поново забрањују спотове и навео да је очигледно да је спрега Мирослава Мишковића и политичких тајкуна јача него што се мислило.

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси