Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Купујем ТВ и правим ријалити
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

14. 04. 2014.

Аутор: А. Поповић Извор: Блиц

Купујем ТВ и правим ријалити

Први човек „Гранд продукције“, чији ТВ канал у среду почиње с емитовањем, каже да се на томе неће зауставити.

 

„Гранд продукција“ је урадила озбиљан и невероватно обиман посао и изузетно смо поносни на програм који смо спремили за целу сезону. Уложили смо скоро два милиона евра у нашу - народну телевизију - каже Саша Поповић.

Он је најавио да снимају шест нових емисија намењених за продају националним телевизијама, због којих граде и нови студио површине 5.000 квадратних метара.

Емисије наше продукције које је „Пинк” приказивао наставиће с емитовањем до септембра. Са Жељком Митровићем нисам у сукобу и чујемо се свака два-три дана, али свако има пословне интересе, то је легитимна ствар. После ћемо видети шта ће се догодити, можда ће наше емисије емитовати неко други, можда неку буде приказивала Прва, неку РТС, а могуће је и да купимо неку телевизију. Имаћемо и свој ријалити, зашто да не - рекао је Саша врло оптимистично, и најавио да ће гледаоци ускоро моћи на њиховом каналу да виде како плеше и пева Милутин Мркоњић и како се с варјачом сналази Аца Лукас...

О суми коју су зарадили од продаје „Гранда” СББ оператеру, Поповић није желео да се изјасни, али је наговестио да је толика да је нико не би одбио.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси