Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Одложена седница Савета РРА
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

14. 04. 2014.

Извор: Фонет

Одложена седница Савета РРА

Седница Савета Републичке радиофузне агенције (РРА), на којој је данас требало да буду разматрани приговори телевизија Нова и Коперникус на конкурс за доделу националне фреквенције, одложена је због болести председника РРА, изјавио је ФоНету заменик председника РРА Горан Караџић.

"Због болести председника Савета РРА, владике Порфирија одложена је за данас најављена седница, јер је неопходно да у њеном раду учествују сви чланови Савета", рекао је Караџић.

 Он је најавио да ће седница Савета РРА бити одржана до 23. априла, када истиче законски рок за разматрање приговора телевизија Нова и Коперникус на конкурс за доделу националне фреквенције. 

Коментари (1)

Остави коментар
пон

14.04.

2014.

anonymousRale [нерегистровани] у 22:00

Sprdačina

Mogao je g. Porfirije da se izjasni i iz bolesničke postelje. Jer, opravdano se postavlja pitanje: šta će biti ukoliko i 23. aprila bude vezan za bolesničku postelju? Imam utisak da mi izjašnajvanje liči na najobičniju sprdačinu. Nophodno je da se pod hitno izvrše korenite kadrovske promene u RRA.

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси