Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Већина листова због Ускрса у суботу 19. априла као двоброји
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

15. 04. 2014.

Извор: Танјуг, Блиц

Већина листова због Ускрса у суботу 19. априла као двоброји

Београдски дневни листови "Политика", "Вечерње новости", "Блиц" и "Курир", због предстојећих ускршњих празника, појавиће се на киосцима у суботу 19. априла као двоброји, речено је данас Танјугу у тим медијским кућама.

Листови "Политика", "Вечерње новости", "Блиц" и "Курир" ће се на киосцима у суботу 19. априла појавити као двоброји, у недељу 20. априла неће бити у продаји, а наредни бројеви тих новина поново ће бити пред читаоцима у понедељак 21. априла.

Лист "Данас" ће се у суботу 19. априла вероватно појавити као троброј и у том случају у недељу 20. и у понедељак 21. априла не би био у продаји, па би поново био пред читаоцима у уторак 22. априла, речено је Танјугу у том листу.

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси