Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Оливер Дулић добио спор против "Информера"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

09. 05. 2014.

Извор: Бета, Мондо

Оливер Дулић добио спор против "Информера"

Бивши министар у Влади Србије Оливер Дулић изјавио је данас да је добио више од 285.000 динара на основу две пресуде по тужбама против таблоида "Информер".

 

Дулић је на Твитеру написао да му је данас "један таблоид" уплатио новац по две пресуде Вишег суда у Београду "за лажи", које су о њему писали у септембру и октобру 2012. године.

 У изјави за суботичку Ју еко телевизију Дулић је потврдио да је реч о таблоиду "Информер".

"Направе од вас лопова и криминалца и то прочитају стотине хиљада људи. Угрозе безбедност, упропасте каријере, узнемире породице, разболе родитеље, а онда вам после две године уплате неки новац", навео је Дулић на Твитеру.

Он је навео да тужени таблоид ни реч није написао о пресуди. "Ни речи да су лагали као пси, измишљали, клеветали, цитирали неименоване изворе из 'истрага'. Без речи покајања и извињења жртви и читаоцима", написао је Дулић.

Бивши министар је додао и да ће од добијених пара платити салу на Медицинском факултету за одбрану магистеријума овог месеца, школарину за докторат и реагенсе за експерименте.

Он је навео да води још седам судских процеса против дневног листа "Курир", које је покренуо због тога што су током септембра и октобра 2012. године "по налогу власти ушли у систематско уништавање" њега и његовог имена.

Дулић је изразио очекивање да ће се ускоро завршити, како је оценио, монтирани политички процес против њега. Дулић је по више основа оптужен за злоупотребу службеног положаја за време министарске функције.

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси