Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Михајловић: РТВ на добром путу консолидације
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

13. 05. 2014.

Извор: РТВ

Михајловић: РТВ на добром путу консолидације

Председник Скупштине Војводине Иштван Пастор и генерални директор Радио-телевизије Војводине Срђан Михајловић разговарали су данас о пословању, финансирању и другим актуелним темама које се тичу несметаног функционисања Радио-дифузне установе Војводине.

Како је саопштено из Пасторовог кабинета, након још једном потврђене оцене великог значаја који РТВ има за информисање грађана Војводине, Михајловић је рекао да се покрајински јавни сервис, без обзира на финансијске потешкоће са којима је суочен, налази на позитивном путу консолидације.

На састанку је изражено очекивање да ће се предстојеће усвајање медијских закона позитивно одразити на даљи РТВ-а и да ће, зависно од будуће медијске регулативе, бити омогућено решавање појединих заосталих проблема.

Михајловић и Пастор разговарали су и о активностима и амбицијама РТВ-а у вези са преузимањем лидерске позиције у раду будуће дунавске медијске мреже, у оквиру Дунавске стратегије, односно пројекта сарадње подунавских градова и регија.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси