Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Спаићеве лажи и Ољине паралажи
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

14. 05. 2014.

Аутор: Драган Ј. Вучићевић Извор: Информер

Спаићеве лажи и Ољине паралажи

Небојша Спаић, бивши главни уредник Радија 202, бивши главни уредник недељника НИН и бивши саветник в. д. директора РТС, тај, дакле, по свим основама бивши Спаић у „Утиску недеље“ код другарице Бећковић рече да сам ја долепотписани „суштина свих медијских проблема у Србији“!?!

 Ја како ме Спаић зове чувени Вучко Вучићевић имам „неку идеју“ да бих могао да будем генерални директор РТС и због тога, јелте, водим прљаву кампању против њега и невиног Верана Матића...

Објашњава Спаић исти онај који је Тому Николића маја 2012. прогласио за самоубицу, а СНС оптужио да припрема грађански рат и да има „јако много индиција да зли Вучићевић мисли да би могао да буде генерални директор РТС“!?! Другарица Бећковић је на све то додала и незванично сазнање да сам, можебити, баш ја аутор оног саопштења СНС у којем је критикована уређивачка политика РТС!

Другарица Бећковић јако замера Вучићу и то што он „најрађе гостује“ код мене у „Тешкој речи“, што је њој опет поуздана индиција да би и премијер могао имати идеју да бих можда ја и могао бити директор Јавног сервиса!?! А ако је тако, сложили су се бивши Спаић и другарица Бећковић, било би то јако лоше, јер ми из Информера чинимо огромну штету Вучићу, „толику да је на крају морао да реагује и Мајкл Девенпорт“!?! Чиста, дакле, шизофренија! Болест мозга која не би заслуж ивала никакав одговор да у себи не крије опасан другосрбијански, у основи нацистички концепт о две новинарске расе. Њиховој, аријевској, која је увек у праву и којој је све дозвољено.

И нашој, прокаженој и недостојној, која је увек крива за сва зла ове Србије и коју би требало што пре истребити. Елем, немам баш никакву идеју да будем директор РТС! Никада, нигде и ни са ким нисам разговарао о томе. Баш као што никада нисам написао ниједно страначко саопштење, па ни оно СНС о уређивачкој политици Јавног сервиса. И шта? Па ништа! Ништа, јер кад бивши Спаић и другарица Бећковић лажу у ударном термину на националној ТВ фреквенцији, то се онда зове демократија, то је ваљда „независно и слободно новинарство“.

Немам баш никакву идеју да будем директор РТС! Никада, нигде и ни са ким нисам разговарао о томе - Д. Ј. Вучићевић.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси