Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Пап добио „Зелени лист“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

17. 05. 2014.

Аутор: Ј. С. Извор: Вечерње новости

Пап добио „Зелени лист“

Јарослав Пап, фото-репортер Танјуга из Новог Сада, добитник је награде „Зелени лист“ у традиционалној акцији „Тражимо заштитника животне средине “ , коју заједнички организују Радио Б92, односно емисија „Чекајући ветар“ и Покрет горана Војводине.

Пап је награђен за низ јединствених фотографија природе и животне средине. Награде су јуче уручене у Гимназији у Сремским Карловцима.

Остали лауреати су: Ђуро Ваврош из Бачке Тополе, Бранка Лазић из Новог Сада, Наташа Миливојевић из Ариља, Антоније Пушић (Рамбо Амадеус) из Београда, Оливер Хајлин из Новог Сада, Јово Лојаница из Београда, Еколошки покрет из Белегиша, новосадски Центар за заштиту сова, Привредна комора Србије и ОШ „Кнез Лазар“ из околине Крушевца.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси