Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Боље ћутати и испасти глуп...
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

17. 05. 2014.

Аутор: Светомир Марјановић Извор: Блиц

Боље ћутати и испасти глуп...

...него проговорити и отклонити сваку сумњу, мисао је Абрахама Линколна записана средином 19. века. А сада идемо у Србију, 160 година касније.

У дану када је Врховни геометар засипао Србију с небеса, када су један по један град падали пред ударом воде, када се народ подигао да помогне, јавио се и председник Томислав Николић. Саопштењем.

Каже председник, у саопштењу, да га много мучи питање „Блица” одакле му два нова хектара земље, и да треба да нас је срамота што га тако нешто уопште питамо.

Само, питали смо исто и пре десетак дана, па је ћутао. Зна председник шта је злато. И рече председник да су му да два нова хектара поклонили синови, и да је, у саопштењу, отворио душу само како би предупредио те негативне наслове по њега.

А ми из „Блица”, срам нас било, две године „измишљамо” да бисмо „омаловажили и дискредитовали” нашег председника.

Да не понављам Линколна, али сваком је изгледа своја мука највећа: неком поплаве, некоме нова њива. Николићу изгледа баш стало да се не говори о његовој све дебљој имовинској карти, о његовим финансијерима, о томе да му супруга Драгица, која је била незапослена док није постао шеф државе, носи гардеробу од 10.000 долара.

О деци, која му поклањају прво ауто, а сада и два хектара стварно не бих. Не знам да ли су та два нова хектара поплављена. Ако јесу, онда онај Врховни геометар одозго добро мери.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси