Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Тасовац: Седма сила показала најлепше лице професије
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

21. 05. 2014.

Извор: Танјуг

Тасовац: Седма сила показала најлепше лице професије

Министар културе и информисања Иван Тасовац захвалио је вечерас новинарима, сниматељима и фоторепортерима, јер су протеклих дана, извештавајући о полавама у Србији, "показали најлепше лице професије и свог заната".


Тасовац је нагласио и да је Министарство, од увођења ванредне ситуације у Србији, страним новинарима издало више акредитација него годинама уназад.

На питање о помоћи прикупљеној у Народном музеју, после позива Министарства, Тасовац је за РТС рекао да се та помоћ дистрибуира у координацији са Црвеним крстом, који има непосредан увид у то где је она најпотребнија.

Помоћ пристиже и из иностранства, а УНЕСКО је хитно доставио 50.000 долара, који су, у координацији Министарства са централним институцијама културе, прослеђени музејима у Параћину и Аранђеловцу за санацију њихових депоа, навео је Тасовац.

Говорећи о размерама штете коју је претрпела непокретна културна баштина, Тасовац је рекао да ће о томе моћи да се говори пошто се вода повуче из поплављених подручја.


 

Коментари (2)

Остави коментар
сре

21.05.

2014.

Fotoreporter [нерегистровани] у 19:05

Rođak iz Pomoravlja

Ajde, nauči me rođače. Ja zaista nisam posebno lep, onako prosečan, ali bi voleo da tebe ministre, kao i Mirkovića, Sekulića... da vas ne pominjem sve, povedem u blato od pola metra iz koga sam se maločas jedva iskobeljao da bi poslao nekoliko fotografija. I da, ne radim za privatne firme čiji su vlasnici i njihova družina zabrinuti za slobodu medija u vlasništvu građana.

Одговори
сре

21.05.

2014.

anonymous [нерегистровани] у 17:36

uh

Mnogo dirljivo. Kakva gomila fraza.

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси