Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Јоксимовић: Ефекат огледала "избрисао" КИМ
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

09. 06. 2014.

Извор: КИМ радио

Јоксимовић: Ефекат огледала "избрисао" КИМ

Директор РТК2 Жарко Јоксимовић, у писму упућеном нашој редакцији, демантовао је да је овај медиј избрисао лого КИМ-а са свог снимка.

"Параноја Вам је неоснована," започиње своје писмо директор Јоксимовић, наводећи да су екипе јавног сервиса 19 сати извештавале са избора, те да "нису имале времена да се баве манипулацијама".

Јоксимовић напомиње да је прегледом сировог матерјала, који је на увид послао и нашој редакцији, установљено да се лого РТВ КИМ не види због "такозваног ефекта огледала, или преламања светлости". До тога је, према наводима директора јавног сервиса, дошло јер "материјал на коме је рађен лого није матиран".

"Да сте то урадили, светлост се не би преламала. То што штедите, или шта већ, није наш проблем!"

У писму се закључује да је "право РТК2 да од снимљеног матерјала бира део који ће емитовати, што углавном има везе са оним шта је саговорник рекао а не да ли се у том моменту види лого" РТВ КИМ.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси