Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Анђус: Напоље из спорта
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

11. 06. 2014.

Аутор: И. В. Извор: Блиц

Анђус: Напоље из спорта

Новинар ТВ Коперникус Дејан Анђус је истакао да ће Небојша Човић морати да буде разрешен са свих функција у спорту. Он је потврдио да је испред свог радног места физички нападнут, због чега ће, како каже, председник КК Црвена звезда завршити у затвору.

Постоји снимак, а на њему се види да сам ударен шест пута. Имам гаранције државних органа да сви свој посао раде поштено. Ова афера би могла да буде и прекретница за слободу новинарства у Србији, а и Влада би могла да заради поене у народу, али и код међународне заједнице - рекао је Анђус.

Он је показивајући маснице испод десног ока и на бутинама истакао да “Човић не говори истину када каже да никада не удара први, већ да је луд и лажов”. Сведок инцидента био је и новинар Милован Јовановић који је потврдио да је Човић неколико пута ударио Анђуса.

Нико му не напада породицу. Али ако не може да се коментарише кошаркаш Филип Човић, онда не би требало ни да постоји спортско новинарство. Уосталом, сви спортисти су нечија деца. И новинари су нечија деца, а и Човић. Анђус је оптужио Човића и да је отпустио тренера кадета Звезде Драгана Јаковљевића само зато што је његов пријатељ и што често долази у Анђусове емисије.

Очекујем да Човића разреше са свих спортских функција, а да правосудни органи после кривичне пријаве заврше свој посао. Ова афера може да буде наш Вотергејт, да новинари добију већа права и да више не раде за мали новац. Човић мора да заврши у затвору, нема шта да ради у Звезди.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси