Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Анђус: Човић хтео да лажира моје папире из Ургентног
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

11. 06. 2014.

Аутор: Александар Црномарковић Извор: Наше новине

Анђус: Човић хтео да лажира моје папире из Ургентног

Новинар Дејан Анђус још једном се обратио јавности истичући да неће поднети приватну тужбу против Небојше Човића због физичког напада, већ да ће сачекати да то ураде надлежни органи. У свом излагању познати ТВ водитељ је открио да је Небојша Човић тражио од Славише Кокезе да фалсификује његове папире из Ургентног центра.

- Држава ради свој посао. Чекам потез тужилаштва да бих знао шта ја да радим. Постоји снимак, добро се зна шта се десило. Имам гаранције државних органа да сви раде свој посао максимално поштено. Ова афера би могла да буде и прекретница за новинарство у Србији, наш „Вотергејт“, да новинари добију већа права и да више не раде за мали новац - рекао је Анђус, а потом наставио:

- За претње и угрожавање сигурности новинара запрећена је казна од шест месеци до пет година затвора. Човић је тиме што ме је пребио урадио много горе од онога што је предвидео закон и зато треба да добије пет година затвора, а после нек због доброг владања изађе за три. Он је човек који није смео да се обрачуна са Вујошевићем ни са Андрејем Вучићем, па је онда напао мене.

Анђус није имао длаке на језику ни да открије каквим се закулисним радњама бавио челни човек црвено-белих како би заташкао цео случај.

- Он је звао Славишу Кокезу и тражио му да среди да се фалсификују моји папири из Ургентног центра. Кокеза, с којим ја иначе не разговарам, после тога је контактирао с неким људима и рекао им да Човић није нормалан с тим шта му тражи. Уз све то, Човић је вршио и огроман притисак на начелника београдске полиције како би избегао информативни разговор у 29. новембра - јасан је био познати водитељ.

Поднета кривична пријава против Небојше Човића

Полиција је јуче поднела кривичну пријаву против Небојше Човића због сумње да је претукао новинара и водитеља Дејана Анђуса. Разматра се да ли ће бити покренут и поступак против Човићевог зета Милоша Нинковића јер је он довезао председника КК „Црвена звезда“ на место инцидента и тако починио кривично дело помагања.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси