Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Без датума састанка премијера Вучића и ОЕБС-а
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

14. 06. 2014.

Аутор: Б. Ц. Извор: Данас

Без датума састанка премијера Вучића и ОЕБС-а

Састанак премијера Србије Александра Вучића и представницеОЕБС-а за слободу медија Дуње Мијатовић, поводом критика за цензуру, још ниједоговорен, речено је Данас у кабинету Мијатовићеве.

Подсетимо, представница ОЕБС-а је након разговора са Вучићем недавно саопштила да је он уверио да је решавање случајева цензуре приоритетна ствар и да су се договорили да се састану што је пре могуће како би размотрили ова и друга питања у вези са медијима.

Премијер је, наиме, поводом тога што је ОЕБС критиковао власти у Србији за цензуру у медијима и привођења људи због статуса на друштвеним мрежама, затражио извињење од ове организације поновивши пре неколико дана да га и даље чека. Од Вучића, али ни из његовог кабинета, нисмо добили јуче одговор када би могао да се одржи састанак са представницом ОЕБС-а.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси