Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Нападнут новинар Бете
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

21. 07. 2014.

Извор: Бета

Нападнут новинар Бете

На новинара агенције Бета Живка Перишића у Горњем Милановцу уз увреде и претње физички насрнуо је Милета Тришић (69), председник Месне заједнице у селу Заграђе. Тришић је насрнуо физички на Перишића 18. јула испред пијаце у Горњем Милановцу, после чега је он обавестио полицију.

Новинар Бете је 15. јануара ове године пренео изјаву директора Електродстрибуције у Лазаревцу Веселина Шиљеговића, да је у децембру Тришић оптужен због крађе струје у дужем веременском периоду, јер је у својој кући каблом заобишао струјомер.

Тришићу је због тога искључена струја, одређено је да плати просек од преко 200.000 динара на основу утврђеног тарифног система и да се струјомер постави на елекетрични стуб како не би могао да има контакт, објаснио је тада Шиљеговић.

У децембру је Електродистрибуција због крађе струје против њега поднела тужбу Основном суду у Чачку.

Тришић је дуго година председник Месне заједнице у Заграђу и донедавно је био директор Трговинског предузећа "Пролетер" у Горњем Милановцу.

На овакво његово понашање полиција је брзо реаговала и о свему је обавештено Основно јавно тужилаштво у Горњем Милановцу, као и новинарска удружења.

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси