Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Дачићево обезбеђење напало дописника „Ало!“!
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

05. 09. 2014.

Извор: Ало

Дачићево обезбеђење напало дописника „Ало!“!

Ивана Поповића, дописника нашег листа из Мајданпека, напао је члан обезбеђења министра спољних послова, Ивице Дачића, на предизборном митингу СПС-а, који је одржан у Дому омладине у Мајданпеку. По радном задатку био сам на предизборном митингу СПС-а. Покушавајући да фотографишем присталице у малој сали Дома омладине, стао сам поред члана обезбеђења за време обраћања министра Дачића.

Одједном ме је јако ухватио за руку, повукао у страну и почео да виче „шта радиш то, не можеш да стојиш ту“. Када сам се извинио и објаснио да сам новинар и да радим свој посао, он је наставио речима „рекао сам ти да се склониш, и то мораш одмах да урадиш, јел' јасно? Немој да разговараш са мном, јер сам ја члан обезбеђења“, рекао је Поповић.

Након инцидента наш дописник је напустио предизборни скуп. Нисам желео више да останем на предизборном митингу. Новинарством се бавим више од седам година, и никад ми се није десило овако нешто. Изненађен сам и разочаран због такве реакције, јер сматрам да ни на који начин нисам угрозио ничију безбедност већ сам само радио свој посао рекао је Поповић.

Коментари (1)

Остави коментар
пет

05.09.

2014.

Саша Тодоровић [нерегистровани] у 20:29

Књажевац

ПОДРШКА КОЛЕГИ (из искуства):
ЛИНК: https://www.youtube.com/watch?v=IZ3y6IE8b-M

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси