Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Паjтић: Медији гори него деведесетих
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

21. 10. 2014.

Извор: Наше новине

Паjтић: Медији гори него деведесетих

У Србији медији нису слободни, горе је него деведесетих, а поново се изазивају и националне нетрпељивости, оценио је лидер демократа Бојан Пајтић.

Коментаришући нападе на објекте у Војводини, чији су власници албанске националности, рекао је да ће покрајинска влада учинити све што је у њеној могућности да им помогне.

Пајтић сматра да је овим инцидентима допринео читав низ негативних изјава и написа у таблоидима. Он додаје да очекује да ће надлежни да реше ове случајеве.

„Српска Србија“ Ако је неко допринео доброј атмосфери у Војводини, то је ДС рекао је Пајтић. На питање шта онда значи његов концепт „српска Србија“, рекао је да он говори о томе да држава и друштво морају да одговарају потребама свих људи који у овој земљи живе. Српска Србија је интерес свих грађана, и Бошњака и Албанаца, јер и то су српски држављани.

Пре него што Србија постане европска Србија, мора да води рачуна о добробити својих грађана, да гради институције, а ми смо измеђ у два светска рата имали више слободе говора у медијима, нама су возови били бржи каже Пајтић. Нема неспоразума око реконструкције На питање докле се стигло с реконструкцијом Владе Војводине, Пајтић каже да ту нема проблема. Разговори су на техничком нивоу, да ли ће другачије бити димензионирана партиципација странака у власти хоће, али нема неких неспоразума о томе како ће се постићи коначан договор рекао је Пајтић.

Ђилас ми је драгоцен

Говорећи о Ђиласу, рекао је да је за њега он драгоцен и да никада нису имали неспоразума, само једну поштену утакмицу на нивоу странке, на чијем крају је бивши лидер демократа, како је навео Пајтић, господски и аристократски поднео пораз. Ја сам понудио било које место унутар странке, он у овом тренутку не жели да се бави политиком и ја сам рекао да увек може да добије позицију коју жели закључио је Пајтић.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси