Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Шешељ неће у Лесковац без ТВ наступа
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

04. 12. 2014.

Аутор: М. М. Извор: Политика

Шешељ неће у Лесковац без ТВ наступа

За јуче је био најављен долазак у Лесковац председника Српске радикалне странке Војислава Шешеља, али је он одбио да дође због тога што Телевизија Лесковац није прихватила његово гостовање у емисији која је била планирана за 20 часова.

 

По речима Томислава Љубеновића, председника Окружног одбора СРС-а, било је планирано да се Војислав Шешељ састане са руководством из шест општина Јабланичког округа, али да „се највише рачунало на телевизијски наступ”.

По њему, наступ на ТВ Лесковац је отказан по наредби Александра Вучића.

Љубеновић је агенцији Југмедија изјавио да овакве блокаде медија није било ни у Милошевићевом режиму, додајући да је гостовање Шешеља отказало још неколико локалних телевизија, међу којима и јагодинска ТВ Палма.

Новинар ТВ Лесковац Драган Маринковић објавио је на свом ФБ профилу да је чиста лаж да је Александар Вучић наредио забрану гостовања Шешеља.

Истина је да су сви новинари ТВ Лесковац одбили да разговарају са Шешељом, јер је својевремено прочитао листу од 120 новинара за одстрел.

- Мој лични став је да не желим да водим емисију са човеком који је деведесетих година у директном преносу на националној телевизији читао листу имена 120 новинара за одстрел - написао је Маринковић.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси