Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  „Фрижидер топлог срца“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

09. 12. 2014.

Аутор: Р. Д. Извор: Данас

Хуманитарна акција Радио Сигнала и Града Новог Сада

„Фрижидер топлог срца“

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић присуствовао је јуче почетку хуманитарне акције „Фрижидер топлог срца“, коју је покренуо новосадски Радио Сигнал под покровитељством Града Новог Сада, а која ће трајати до 21. децембра.

 

Поред представника Града и Радија Сигнал догађају је присуствовао и кикбоксер Ненад Пагонис, који је са градоначелником међу првима донео хуманитарне пакете.

Радио Сигнал је прошле године започео ову хуманитарну акцију, а Град Нови Сад се сада прикључио и дао подршку како би се она подигла на виши ниво.

У предстојећим празничним данима жеља нам је да што више Новосађана посети овај штанд и покаже своју солидарност и хуманост, јер је то одувек било у новосадском духу. Наши суграђани су и ове године показали своје доброчинство кроз разне хуманитарне акције, а ово је још једна прилика да истакнемо бригу за људе и установе којима је помоћ неопходна, рекао је градоначелник Вучевић и позвао све Новосађане, компаније и медије да узму учешће у овој акцији.

Током две недеље сваког дана од седам до 19 часова грађани ће моћи да доносе храну за пет фрижидера из донације фирме „Еуротехна“, који ће се налазити на штанду Сигнала у центру Новог Сада, на почетку Змај Јовине улице.

Организатори акције замолили су Новосађане да храна коју буду доносили буде у оригиналном паковању, са дужим роком трајања како се роба не би кварила. Град Нови Сад је на иницијативу месних заједница донео одлуку да фрижидери пуни хране буду додељени ШОСО „Милан Петровић“, Сигурној дечијој кући као и трима социјално угроженим породицама.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси