Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Утицај штампе на економију
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

09. 12. 2014.

Извор: Наше новине

Утицај штампе на економију

Поводом изласка годишњег издања лондонског „Економиста“, 18. децембра у хотелу „Метропол палас“ у Београду биће одржана конференција „Економист: Свет у 2015“ у организацији „Колор прес групе“.

У раду конференције, између осталих, учествоваће шеф делегације ЕУ у Србији Мајкл Девенпорт, амбасадор САД Мајкл Кирби, амбасадор Русије Александар Чепурин, амбасадор Немачке Хајнц Вилхелм, амбасадорка Француске, амбасадор Израела, министар Александар Вулин...

Поред дипломата, банкара и лидера у енергетици, на конференцији ће учествовати и главни уредници дневних новина и политичких недељника, па ће о утицају новина и недељника на политичке и економске токове говорити Ренато Ивануш, са портала 24сата из Хрватске, Жељко Ивановић из подгоричких „Вијести“, Горан Михајловски из македонских „Вести“, Вељко Лалић из „Недељника“, Драган Ј. Вучићевић из „Информера“, Зоран Пановић из „Данаса“ и Антоније Ковачевић, главни и одговорни уредник дневника „Наше новине“.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси