Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Уз теорију и пракса
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

09. 12. 2014.

Извор: Спорт

Уз теорију и пракса

Консултације и први упис у Школу спортског нови­нарства Удружења спортских новинара Београда одржаће се у уторак, 9. децембра, од 12,00 15,00 часова, у Ста­ром ДИФу, трећи спрат.

Једина у Србији, по узору на програм Светске феде­рације спортских новина­ра (АИПС), а прилагођена специфичности српских ме­дија, школа почиње са радом у децембру, три дана недељ­но по три школска часа од 45 минута.

Настава се одвија радним данима после 16 часова, а суботом од 11,00 13,15 часова.

Одржаће се укупно 80 часова од чега ће више од 20 часова бити прак­тичан рад у нашим еминент­ним ТВ и радио станицама, штампаним медијима и аген­цијама. 

Детаљне информације могу се добити на Фејсбук страници Школа спортског новинарства Уснб. По завршетку Школе, до­бија се сертификат Лиценца 1 Удружења спортских нови­нара Београда, а нашу Шко­лу признају и оба српска но­винарска Удружења НУНС и УНС.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси