Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Информер напада по налогу власти
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

15. 12. 2014.

Аутор: Р. К. Извор: Курир

Информер напада по налогу власти

Режимски новинар и уредник службеног гласника Информер Драган Ј. Вучићевић напада Курир само због тога што критикује власт, открива наш лист од извора из Информера.

Он је добио налог од појединаца из власти који су учествовали у оснивању Инфомера да нападне ваш лист само зато што аргументовано критикујете председника Србије Томислава Николића, Владу Србије и њене министре, и то не ради први пут.

То је редовна активност у случају кад се неко дрзне да било шта негативно напише или каже о представницима власти. Тако је служио као батина кад су у питању остали „непослушни“ медији, али и представници опозиције којима је редовно претио хапшењем, истрагама. Није се либио да нападне и независне институције попут судства и тужилаштва кад не играју по диктату појединаца, али и аналитичаре и друге људе који имају мишљење које се не свиђа његовим газдама.

Он има свакодневну комуникацију с моћним политичарима који му говоре кога и како да нападне. По налогу тог представника власти на најгори могући начин су вређани и амбасадори страних земаља открива наш извор и истиче да је већина у том листу против тога чиме се бави Вучићевић јер нема везе с новинарством.

Иначе, како смо већ писали, службени гласник данима је бескрупулозним лажима покушавао да оклевета Курир и његовог власника Александар Родића. Није се устручавао ни да измишља изјаве саговорника о фамозним дуговањима и кредитима Курира. Све које је цитирао и на које се позивао редом су га најгрубље демантовали.

С друге стране, док о нама износи лажи и притиска тужилаштво да реагује на научну фантастику, никад нико није истражио шта је са 16 милиона евра које као сувласник Преса, заједно с тајкуном Мирославом Мишковићем и Драганом Ђиласом, тадашњим потпредседником ДС, дугује разним фирмама и појединцима. Такође, никад није објаснио да ли је платио порез на све дарове које је добио од Мишковића од џипа до опреме за кућу, као ни то по чијем налогу данас ради.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси