Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Маријани признање за хумани чин
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

16. 12. 2014.

Извор: Б92

Маријани признање за хумани чин

Српска асоцијација менаџера вечерас је уручила специјално признање за лични хумани чин Маријани Милосављевић, која је колегиници новинарки донирала бубрег. Специјално признање уручена је од стране шефа Фондације Б92 Верана Матића. Матић је казао да је одлучено да се уведе ово признање, јер је јако мало награда за личне хуманитарне чинове.

 

"Предложио сам да се ове године уведе награда за највећи херојски лични чин, јер је премало личних признања у односу на личне ангажмане. Ове године се све више помињу термини као Пословни Анђели, још увек у експерименталној фази, са још увек мало знања и резултата о Мисијама пословиних анђела. О другим анђелима који спашавају животе, дарујући пожртвовано себе или делове себе, како би некоме другоме спасили живот нема довољно адекватних признања, оних признања који треба да нас уче елементарним вредностима", рекао је Матић.

Он је рекао да је гест Маријане Милосављевић, која је подарила сопствени бубрег колегиници Ивани Јанковић, без којег њен живот не би био могућ је чин који свакако недвосмислено треба означити као најважнији хумани, херојски чин у 2014. години.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси