Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Adria Media Group и Newsweek постали партнери
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

16. 12. 2014.

Извор: Курир

Adria Media Group и Newsweek постали партнери

Adria Media Group је почаствована потписивањем уговора и поздравља улазак Newsweek Србија у свој растући портфолио. Александар Родић, директор Adria Media Group, казао је да се "веома радује потписивању споразума о дугогодишњој, стратешкој сарадњи са најугледнијим светским њуз недељником.

 

Легендарни њуз магазин Newsweek наставља глобално да се шири потписивањем уговора с компанијом Adria Media Group (АМГ) о издавању седмог ексклузивног лиценцираног међународног издања.

Adria Media Group, највећа медијска кућа на западном Балкану, саопштила је данас да је потписала уговор о партнерству са IBT Media, међународном издавачком кућом са седиштем у Америци, издавачем магазина Newsweek. Newsweek је већ деценијама симбол јаког бренда, који читаоцима нуди моћну комбинацију вести, културе и идеја с јасним ставом, дајући прву и последњу реч о најважнијим догађајима данашњице. Публикација је симбол квалитетног новинарства и незаобилазно штиво светских политичких и пословних, утицајних људи. Као резултат сарадње, АМГ ће покренути и штампати српско издање магазина - Newsweek Србија.

Етјен Узак, један од оснивача и директор компаније IBT Media, изјавио је: - Драго нам је што смо постали партнери с компанијом Adria Media Group и што ћемо заједнички покренути Newsweek Србија, и на тај начин проширити бренд магазина у Европи.

Adria Media Group је почаствована потписивањем уговора и поздравља улазак Newsweek Србија у свој растући портфолио. Александар Родић, директор Adria Media Group, казао је да се "веома радује потписивању споразума о дугогодишњој, стратешкој сарадњи с најугледнијим светским њуз недељником, који је одувек био симбол квалитетног, бескромпомисног новинарства". 
- Ово је још један у низу пословних потеза којим се компанија АМГ етаблирала на медијском тржишту западног Балкана као иноватор и предводник најновијих медијских трендова - рекао је Родић.

Adria Media Group

Adria Media Group штампа магазине који инспиришу читаоце и утичу на њихове животе. Портфолио компаније обухвата 36 штампаних издања и 21 дигитално издање, којима је поверење указало 16 милиона читалаца. Осим што ради на осавремењивању већ постојећих публикација и њиховој експанзији, АМГ покреће и развија нове магазине и пројекте. Брендови које штампа АМГ укључују дневни лист Курир, магазине Men's Health, Cosmopolitan, Elle, National Geographic, Story и друга издања.АМГ је основан 2006. године као заједничко улагање компанија Gruner & Jahr AG & CO и Sanoma Magazines International BV. За више информација посетите сајт www.adriamedia.rs.

О магазину Newsweek

Магазин Newsweek већ више од 80 година представља обележје америчког новинарства, нудећи садржаје највећег квалитета милионима читалаца широм света. Newsweek има своја издања на јапанском, корејском, пољском, шпанском, арапском и турском језику, као и међународно издање на енглеском језику, али је превасходно нуди садржаје путем дигиталних платформи. Newsweek објављује анализе, вести и коментаре о међународним питањима, технологији, бизнису, култури и политици. За више информација посетите сајт www.newsweek.com.

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси