Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Све занима шта сам ја био Ивани, а никога банде по болницама
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

26. 12. 2014.

Аутор: Ивана Икраш Извор: Наше новине

Све занима шта сам ја био Ивани, а никога банде по болницама

Власник Пинк телевизије Жељко Митровић у изјави за Наше новине тврди да га је погодило што су се медији више бавили његовим односом са настрадалом Иваном Бодрожић Бакић (31) него чињеницом да државни органи годинама толеришу илегалну продају лекова који су предвиђени за давање искључиво у болницама.

Осумњичен медицински техничар са ВМА - Нисам се те вечери видео с Иваном. Све занима шта сам јој ја био, а никог суштина. Ко је тој девојци продао тај лек и како је умрла? Морао сам себе да истурим да би се полиција покренула и раскринкала ту банду по болницама. Иванина смрт би прошла потпуно незапажено да се нисам огласио. Јер да мене није било, ти криминалци би још оперисали по болницама и ко зна кога би још убили.

Годинама се зна шта и како раде, а нико ништа није предузимао. И требало је да се деси нешто овако страшно да се коначно једном завршити та прича - каже Митровић.

Према сазнањима Наших од добро обавештеног извора блиског тужилаштву, резултати ДНК трагова узетих са ампуле „пропофола“ и брауниле пронађ ених у соби 326 хотела „Хајат“, у којој је Ивана преминула 11. децембра, показали су да они дефинитивно припадају кардиоваскуларном реаниматору са Војномедицинске академије Љубиши П.

- Када остали токсиколошки и обдукциони извештаји буду достављени тужилаштву, он ће бити приведен и саслушан у својству осумњиченог. Како је досадашња истрага показала, он је Ивани паковање лека продао за 100 евра. Утврђено је да је дошао по њу у хотел, одвезао је на ВМА, где јој је највероватније пласирао браунилу за интравенску ампутацију анестетика, и вратио је у хотел тврди извор Наших.

Вештачење телефона

Вештачење Иваниног лаптопа и мобилног телефона које ће утврдити с ким је комуницирала настрадала девојка пре смрти још није завршено и оно ће разрешити многе мистерије о трагичном крају Бодрожићеве. Иванина мајка и посланица ДС-а Нада Бодрожић каже да јој није познато да је њена ћерка уопште и имала Љубишин број телефона, а камоли да је комуницирала с њим. Подсетимо, Ивана Бодрожић пронађена је мртва на поду собе у „Хајату“ 11. децембра.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси