Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Јерков: Пробано је све, осим метка
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

26. 12. 2014.

Извор: Б92, Бета

Јерков: Пробано је све, осим метка

Портпаролка ДС Александра Јерков протестовала је због напада, како је казала, прорежимских медија, на председника демократа Бојана Пајтића.

"Да ли у овој држави постоји било који орган, тело или организација која може да реагује на овако скандалозно понашање, примени закон, спречи и санкционише га, постоји ли граница коју поједини режимски медији и такозвани новинари неће прећи само да би опозицију представили као неподобну, недостојну и непожељну у својој жељи да се додворе власти", наводи у изјави Јерков.

Према њеним речима, медији блиски властима покушали су да дискредитују Пајтића представљајући га као криминалца, сепаратисту, усташу и хомосексуалца.

"Очигледно је да је пробано све, осим метка", навела је портпаролка ДС.

"Након понашања председника Владе у Скупштини Србије, након његовог викања, вређања и ућуткивања опозиције, сасвим је јасно да свако ко жели да се додвори Александру Вучићу сматра да му је дозвољено да се на овакав начин понаша", оценила је Александра Јерков.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси