Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Има разумевања за 'убиство Вучића'
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

05. 01. 2015.

Аутор: Н. И. Извор: Информер

Има разумевања за 'убиство Вучића'

Председник НУНС Вукашин Обрадовић посредно је узео у заштиту уредника „Таблоида“ Милована Бркића, који је отворено позвао на убиство премијера Александра Вучића.

Обрадовић је на свом Твитер профилу преко викенда написао да је „Таблоид“ исти и кад пише о демократама и кад призива атентат на Вучића, те је употреба Бркића само „политички блеф“ актуелне власти. Лов на вештице Како пише Обрадовић, „Таблоид“ је само противтежа медијима који позитивно пишу о Вучићу?! Да нема „Таблоида“ и Милована Бркића, ова власт би их измислила.

Треба наћи пандан, макар и овакав... написао је, између осталог, Обрадовић. На питање Информера да ли ово значи да има разумевања за Бркићев позив на убиство премијера, Обрадовић каже да нема намеру да се правда Информеру.

Извините, али стварно нећу да објашњавам да ли подржавам некога ко позива на убиство премијера. Колумна Милована Бркића је случај којим треба да се бави тужилаштво и уместо што гањате вештице у новинарским удружењима, препоручио бих вам да се обратите надлежним органима. Да знате, Бркић је недавно тужио НУНС подвлачи Обрадовић. Нова демократија?

На другој страни, члан скупштинског Одбора за информисање Владимир Ђукановић тврди да је огорчен ћутањем интелектуалаца, али и високих функционера СНС на позив за убиство Вучића. Кад је приватни власник ТВ Б92 решио да укине емисију Оље Бећковић, дигли су буну и то назвали цензуром и тортуром. А кад неко заговара убиство премијера, то је у реду... НУНС и „Таблоид“ су две стране исте медаље. Ови то софистицирано раде, док је Бркић само отворен. Какво нам је правосуђе, не очекујем да ће тужилаштво реаговати... закључује Ђукановић.

Коментари (1)

Остави коментар
уто

06.01.

2015.

Mirjana [нерегистровани] у 17:56

Tuzno

Kad procitam nesto slicno kao ovo sto je izjavio clan Odbora, V.Djukanovic ja se rastuzim! Kakvo zakljucivanje, kakva poruka......i uvek se pitam otkud tolika potreba za dodvoravanjem! Ako si clan jedne partije budi dostojanstven . nema potrebe da javno, recima potvrdjujes takvu odanost

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси