Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Претње Куриру: Убили смо Ћурувију, ви сте следећи
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

22. 01. 2015.

Аутор: Екипа Курира Извор: Курир

Претње Куриру: Убили смо Ћурувију, ви сте следећи

Непозната особа, која се представила као Др Рамирез, упутила је озбиљне претње смрћу власнику дневног листа Курир и уредницима и новинарима нашег листа! Потписник два писма која су стигла на адресу редакције као разлог „несавладиве мржње“ навео је наше писање о председнику Србије Томиславу Николићу, које му се није допало.

Моја мржња је достигла неконтролисане размере. Ако не престанете да нас изазивате вашим сељачким причама и сликама о председнику Србије, много ће вам бити жао. Убили смо Ћурувију јер је правио неред и потпаљивао поделе, а сада сте ви на реду. Сад је јасно зашто су вас хрвати толико мр­зели. Они су једини знали како треба са вама, батина, секира и нож! наводи се у претећем рукопису.

Има много оружја

У два писма, адресирана на власника Курира Александра Родића и главног уредника Милана Лађевића, Др Рамирез наводи да је озбиљан и да већ увелико ради на остваривању својих планова.

Пре неки дан био сам у непосредној близини једног од вас, али то су биле само пробе. Не изазивајте ме наводи се у писму које је написано руком.

Колико је озбиљан у својој намери, Др Рамирез објашњава и чињеницом да има доста година и да нема шта да изгуби. Како наводи, после извршења „казне“ над неким од уредника или новинара, сам ће се предати.

Предаћу се с поносом и миром, јер сам нешто добро и ја урадио за моју Србију!

Иако није открио кад планира да изврши злочин који најављује на неколико страна, он је казао да поседује пуно оружја.

Више вас нећу упозоравати. Имам пуно година, а и оружја. Решио сам да вам се осветим за све увреде на рачун мог народа и председника пише очигледно веома опасан човек.

Пријава полицији

Осим писања о председнику Николићу, потписнику претњи засметало је и наше извештавање о Радошу Бајићу и томе како је добио огроман новац из буџета Града Крагујевца за снимање својих серија.

Редакција Курира обавестиће данас надлежне државне органе о претњама које смо добили.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси