Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  ТВ Прва: Емисије Ивана Ивановића неће бити до даљег
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

24. 01. 2015.

Извор: rs.n1info.com

ТВ Прва: Емисије Ивана Ивановића неће бити до даљег

ТВ Прва саопштила је данас да емисије Ивана Ивановића неће бити до даљег.

„Као што је већ саопштено, шоу 'Вече са Иваном Ивановићем' неће се емитовати вечерас на програму Прве. Такође, након данашњих разговора врха телевизије са Иваном Ивановићем, донета је одлука да се због кршења интерних компанијских правила и пословне дисциплине, емисија не емитује до даљег. Разговор са Ивановићем ће се наставити следеће недеље, а о коначном исходу, обавестићемо јавност благовремено“, саопштила је прес служба Прве телевизије.

Ивановић је раније данас потврдио за Удружење новинара Србије (УНС) да његова ауторска емисија неће вечерас бити емитована, али да мисли да она неће бити укинута. "Емисије неће бити вечерас сигурно. Мислим да неће бити скинута, јер имам чврст уговор. У току су разговори са менаџментом", рекао је Ивановић.

Поједини медији објавили су данас да је емисија "Вече са Иваном Ивановићем" на ТВ Прва укинута јер је власник љут на водитеља јер се у последњој емисији грубо шалио на рачун Томислава Николића.

Тим поводом се огласио и председник Србије Томислав Николић на Твитеру:

 

"Вече са Иваном Ивановићем" почело је да се емитује маја 2010. године.

Коментари (1)

Остави коментар
суб

24.01.

2015.

anonymous [нерегистровани] у 16:59

СВЕ САМ ТАБЛОИД

Господо новинари, посебно функционери уваженог УНС, зар не видите да се српска журналистика упорно претвара у најцрњи таблоид? Ко су и на основу чега постали новинари, тобоже јавне личности, па у име професије диктирају сцену, кочопере се чак и на јавним сервисима као угледни гости, попут жустрих професионалаца зналаца ”прелиставају” штампу на новим ТВ каналима, свугде их има, за све их питају, доводе у жири да одлучују о туђим каријерама, тобоже нас забављају петпарачким вицевима и скаредним алузијама. Могао би свако од нас елаборат да напише. И сви знамо о коме је реч. Где се деде уважено поштовано новинарство у Србији?Кад је новинар с поносом говорио којим се послом бави. Има ли кога да заустави чуму? Или ћете и овај текстић ”скрембловати”, мада је боље, у интересу будућности, кад би се, а то УНС може, кренуло у акцију за одбрану дичне и неопходне професије.

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси