Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Новинари из Русије и Немачке гости ТОС-а
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

03. 02. 2015.

Извор: Танјуг

Новинари из Русије и Немачке гости ТОС-а

Након успешног представљања туристичке понуде Србије на сајмовима у Русији и Немачкој, у нашој земљи ће од 2. до 6. фебруара боравити група новинара из те две земље.

Како је саопштила Туристичка организација Србије, новинари долазе из осам медијских кућа из Русије и Немачке - Hamburger Abendblatt, Welt.de, RND, Südwest Preše, Ski Weltweit из Немачке и Travel.ru, FHM Rušia, Aeroflot magazine, као и магазин који се бави темама традиције и културног наслеђа из Русије.

Током боравка они ће се упознати са туристичком понудом наших популарних туристичких дестинација за зимски одмор, са смештајним капацитетима и могућностима за излете.Планирано је да посете Копаоник, оближње винарије у Жупи, манастир Студеницу и Жичу.

Према подацима Републичког завода за статистику, руски и немачки туристи једни су од најбројнијих гостију у протеклој години.

Гости из Русије у 2014. остварили су 154.000 ноћења у Србији, што представља повећање од 27 одсто у односу на претходну годину, док су туристи из Немачке остварили 115.000 ноћења, што је повећање од седам процената у односу на годину пре.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси