Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Једанаест људи хоће у Тијанићеву фотељу
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

14. 03. 2015.

Аутор: Н. Г. Извор: Информер

Једанаест људи хоће у Тијанићеву фотељу

На конкурс за генералног директора Радиотелевизије Србије, који истиче у недељу (15. март), досад се пријавило 11 људи, сазнаје Информер!

Наши извори у Јавном сервису истичу да овај податак не мора бити коначан јер пракса показује да највећ и број пријава стиже последњег дана конкурса. Засад је стигло 11 пријава. Прву је поднео колега са сателитског програма РТС, док за остале још не знамо ко су.

Стизале су и „анонимне“ пријаве, односно коверте без имена и презимена, које је уручивало „треће лице“. У сваком случају, до недеље може стићи још нека пријава, тако да овај број вероватно није коначан... истиче наш извор из Јавног сервиса, који је инсистирао на анонимности.

Посетимо, до сада је јавно обелоданио кандидатуру само Миољуб Крсмановић, први власник ТВ Метрополис, док је, на другој страни, један од спомињаних кандидата уредник ТВ Б92 Веран Матић јавно обећао да се неће кандидовати.

Сви остали који се у јавности помињу као могући директор РТС, међу којима су новинари Миломир Марић, Бојана Лекић, Милорад Вучелић, Станко Црнобрња, Александар Црквењаков и власник ТВ Нова Дејан Јоцић, упорно су избегавали да причају на ову тему .

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси