Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  У Књажевцу опљачкана телевизија
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

15. 03. 2015.

Извор: Бета, Блиц

У Књажевцу опљачкана телевизија

Непозната лица обила су просторије предузећа East Star Group, у ком је седиште телевизије Књажевацинфо, и одатле украла опрему вредну милион динара, јавио је тај медиј на својој интернет страници. "Када је дошао на посао по камеру, сниматељ Ивица Васиљевић затекао је обијена троја врата, испретуране ормане са докуменатцијом, отворене фиоке радних столова. На његовом радном месту није било торбе са камером", наводи се на сајту Књажевацинфо и додаје да се плачка десила у ноћи између петка и суботе.

Према речима директора "Еаст стар гроуп" Бобана Радивојевића украдена је опрема вредна око милион динара, укључујући и камере и рачунаре.

"Овом крађом нам је онемогућен рад. Телевизија Књажевацинфо почела је да ради 2009. године и програм емитујемо преко кабловских дистрибутера, на интернету и друштвеним мрежама, где извештавамо о свим догађајима и лидери смо информисања у општини", казао је Радивојевић.

Он је рекао да је књажевачка полиција обавила увиђај одмах по пријави и да је потрага за провалницима у току.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси